Sunday, January 6, 2013

Ku Kumpul Semula ... Yg Telah Musnah

Punye la bkarat Dura Mollia aku nie...Sbb dah ade modal nak wat N3 , maka nie la yg mampu aku publish kan .

Mcm yg korang tau aku nie mmg kaki membaca , sbb tu bersusun segala bahan2 bacaan kat umah aku dari novel smpai la ke magazine as per previous N3  yg korang baca tu kan... Koleksi Kami

Ku sangkakan panas smpai ke ptg rupanya ribut taufan dtg melanda ....ewahh..madah2 plak . Mls nak cite pnjng korang tgk la je la picture2 kat bwh tu .

 
  • Nie beberapa koleksi yg aku kumpul sejak dari awal thn 2000
  •  Koleksi Ahadiat Akashah yg paling aku syg..rasa2nye dah x der terbitan baru
 
  •  Novel A . Samad Said yg aku paling syg sbb satu Malaysia aku cari last2 cume jumpe satu nie je
  •  9 Nyawa .. aku beli dari Kak Anne dgn rege RM10 sbb masa tu puas giller la aku cari novel nie . Cpt betul sold out
  •  And de' end ....mcm yg korang tgk kat atas nie .... masa tu hancur luluh hati aku di robek2 bile aset yg aku syg & jg bthn2 jd mcm tu .
 Tp semua tu x mlemahkan smgt aku . Tak mengoyahkan minat aku . Walau pong x semua mampu aku kutip semula , sekurang2nye aku bjaya gak kumpul semampu yg aku boleh . Tenkiu to Mr Papadaddy sbb byk bantu aku cari balik aset yg aku syg giler . Yg paham & menyokong minat aku . Bkn sikit duit yg aku laburkan utk minat aku tu . Bertahun2 ... Tp dlm masa yg singkat aku usahakan gak utk cari balik aset kesygan aku . So sesapa yg ader atau tau kat mana aku boleh cari balik novel2 yg dah x der terbitan baru tu bgtau la aku . Aku sgup beli balik dgn rege asal walau pong novel tu dah lusuh . Walau pong ader novel2 yg aku dah baca , khatam , aku mmg nak kumpul balik sekadar buat koleksi .

  • Nie yg aku fresh aku beli ..sekadar nak kenal penulis baru & jln cite dia menari ke tak ..Not bad gak jln citer .
  •  Nie je yg slmt sbb ttinggal kat opis
  •  Ramlee Awang Murshid , novelis kegemaran aku .. Yg kat atas tu semua fresh aku beli
  •  Dhiya Zafira ... "Jauh Kau Pergi" aku dpt hadiah dari Alaf 21 . Tp sbb dah dihancurkan .. aku beli semula . "Tertulis Buat Kita" adalah sinambungan "JKP"
  •  Bile aku nmpk ade plak sinambungan ke-4 , terus aku capai semua sekali pie kaunter terus byq . Mr Papadaddy tye boleh abes ke baca semua tu? Nape x beli satu-satu? Aku jwp buku no 1-3 aku dah penah ader & baca ... saje je nak kumpul balik...Hehehe.. Plastic cover pong x koyak lg tau...
  •  Nie pebret novelis aku ...Gile.. citer nie leh smpai 6 buah sinambungan . 5 buku pertama aku dah Innalillah .. Puas gak aku tgu buku k-6 nie kuaq.. Seb baik penutup kisah Laksamana Sunan . Aku sgup beli balik kesemua buku2 tu ..Gile kan aku nie..
  •  Ombak Rindu pertama aku dah ader . Tp di sbbkan masa tu x cukup bajet aku beli dulu yg ke-2 & ke-3 . Bile2 nti aku gi sambaq la Ombak Rindu pertama

So... nie la hasil yg mampu aku kutip balik dlm tempoh sethun nie ..Agak2 korang dah baper byk duit aku labur kat situ ? Tu blm lg yg aku blm cari kat book store ..Mau koyak rabak wallet aku daaaaa..

No comments:

Post a Comment