Monday, April 18, 2011

Anting anting

Tak pkai lipsticks aku x kisah, x pkai blusher ader aku kisah?? Tp klau x pkai anting2 rasa mcm kosong je kuar umah.

My 1st anting2
Mak belikan utk aku masa standard 6 utk pkai masa hari raya posa.

Beli kat : Larut Supermarket, Taiping (ader lg ke s/market tu yer?)
Kaler : Pink gitu & jurai2 di match kan dgn baju raya yg kaler kuning ala2 anak raja & kasut tumit kaler putih (nmpak sgt x pndai bgaya kan)
Tahun : 1992

x tau la kat mana dah ilang kan..

Anting2 yg seterusnyer....

Byk yg dah ilang sbb x pndai jaga , murah & x berkualiti. Masa tu asal cantik & murah main beli jer..last2 ader yg ilang & rosak. Klau dah rosak tu x reti2 lg nak simpan dlm bakul sampah? Tp seingt aku masa sek.men yg glamer & top masa tu anting2 silver & bulat pastu btindik la 2-3 lubang tmasuk la aku. Tp ader gak yg aku masih simpan..syg plak nak buang.

masih elok tp aku dah x pkai..simpan je la...

Yg masih di pakai hingga ke hari ni..

Abuzar's souvenir from Mumbai, India

yg pling aku syg & suke pkai,adik aku Schenna beli kat Korea

rasa2nye nie yg pling mahal aku beli kat MJ (RM49.90)

beli kat catalogue

aku jrang pkai gie keje sbb berat sgt. Asik kene tnya ngan Abg Fesal & Abg Mail je.."x berat ke?" huk huk..mmg berat pon

hdiah valentine's day dr Mr Lee Yau Meng - golfers cum students from Korea (2001)

Tp yg korang x tau aku x der langsung anting2 emas.Bukan x mampu beli tp klau beli pon aku mmg x pkai.

No comments:

Post a Comment